Vriendenvoordeel kaarten openingsvoorstelling 2018

Vrienden krijgen begin november onderstaande informatie ook per mail toegestuurd.

Als Vriend van de Sprokkelroute krijgt u voorrang bij de kaartuitgifte voor de openingsvoorstelling van 2018 in het Kasteelpark – Laterna Magica.

Gratis Vriendenkaart
• Als Vriend krijgt u een gratis toegangskaart. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is om
uiterlijk 19 november een mail te sturen naar 2018laternamagica@gmail.com met uw verzoek om een gratis Vriendenkaartje. Vermeld daarbij uw naam en uw adres. U krijgt een ontvangstbevestiging van uw bericht
• De organisatie reserveert een plek voor u in de voorstelling. Er is één uitvoering van de openingsvoorstelling en die start om 19.00 uur.
• Na ontvangstbevestiging haalt u uw gratis Vriendenkaart op bij de kassa van het Fulcotheater (openingstijden: www.fulcotheater.nl).

Bestellen extra kaarten
• Daarnaast kunt u als Vriend van de Sprokkelroute ook kaarten bestellen voor uw eigen vrienden of familie voordat de kaarten via het Fulcotheater voor iedereen (gratis) beschikbaar komen. Doe dat tegelijkertijd met het aanvragen van uw eigen vriendenkaartje.
• We hopen dat onze Sprokkelvrienden voor de extra kaarten nog een bedrag willen overmaken aan de stichting.
• Het bedrag kunt u storten op rekeningnummer NL70RABO0132446960 van St. de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst, onder vermelding van “opening 2018”.
• Na 19 november kunt u geen Vriendenkaarten of extra kaarten meer bestellen.
Overige kaartjes
• Vanaf 22 november is het voor iedereen mogelijk om rechtstreeks kaartjes op te halen bij de kassa van het Fulcotheater. Op = op!
De voorstelling
Op de Kerstavond op 14 december 2018 krijgt u als Vriend een mooie plaats toegewezen en wordt u zelfs even onderdeel van de voorstelling. De voorstelling is buiten en we rekenen op koud weer! Kleed u warm aan en/of neem een (fleece)dekentje mee. Bij nattigheid krijgt u van ons een regenponcho, een paraplu kan niet worden opgezet tijdens de voorstelling.
De opbrengst van de Vriendenbijdragen gaat volledig naar de organisatie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Met uw Vriendschap en uw extra gift krijgt u niet alleen een prachtige voorstelling van totaaltheater te zien, u steunt ook nog eens het voortbestaan van de Sprokkelroute. Hartelijk dank daarvoor!
TOP