Winterwonderland: voorproeven Sprokkelroute bij Intratuin IJsselstein

Sprokkelroute winterwonderland intratuin
Nog maar zes weken, dan kan heel IJsselstein in de historische binnenstad weer genieten van alle vormen van kunst en cultuur tijdens de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Wilt u niet zolang wachten? Kom dan op dinsdagavond 3 november naar Intratuin IJsselstein, dan kunt u enkele voorstellingen alvast voorproeven. Want op die dinsdag slaan het tuincentrum en de Sprokkelroute de handen ineen tijdens een sfeervolle kerstavond met als thema Winterwonderland. Sprookjesachtiger kan het haast niet.

Terwijl u geniet van het prachtige nieuwe kerstassortiment van Intratuin IJsselstein, verrassen artiesten van de Sprokkelroute u met korte, bijzondere vertellingen bij het haardvuur, muzikale optredens tussen de kerstballen en theatrale cadeaus bij de kerstbomen. Uiteraard is mevrouw Klein Sprokkelhorst zelf ook van de partij; ze popelt al jaren om aan de rand van IJsselstein op zoek te gaan naar aardstralen. En wie weet, vindt haar wichelroede - net zoals lang geleden in de binnenstad -, ook hier onderaardse gangen.

Als u tijdens deze avond Vriend wordt van de Sprokkelroute, bent u verzekerd van een plaats tijdens de grootse opening van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst 2015, dit jaar in de Oude Nicolaaskerk. Dat scheelt u wachttijd in een lange rij voor de deur, want het aantal plaatsen voor de opening is beperkt. Dit aanbod geldt uiteraard ook voor Bedrijfsvrienden van de Sprokkelroute. De organisatie is blij met u als Vriend, want er is nog flink wat financiële steun nodig!

Winterwonderland met een preview van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst: dinsdag 3 november, van 18.00u tot 21.00u bij Intratuin IJsselstein, Weg der Verenigde Naties 2, Benschop. De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst valt dit jaar op vrijdag 11 december. Meer informatie: www.sprokkelroute.nl, info@sprokkelroute.nl en www.intratuin.nl.

Tekst: Anke van Bergen, www.ankersvanwaarde.nl
Foto: Nienke Mensonides
TOP