12 december 2018
Stacks Image 54
28 november 2018
Stacks Image 48
23 november 2018
Openingsvoorstelling uitverkocht!

Het sprokkelen naar de toegangskaarten voor de Openingsvoorstelling is als een speer verlopen. Alle kaarten zijn al verstrekt, ook in het Fulcotheater zijn geen toegangskaarten meer verkrijgbaar.

Heeft u geen entreebewijs kunnen bemachtigen? Geen nood, enkele onderdelen van de voorstelling zijn gedurende de rest van de Sprokkelavond nog te bewonderen in het Kasteelpark.
23 november 2018
Stacks Image 35
Tentoonstelling ‘10 jaar Sprokkelroute’ geopend

We zijn er trots op! In de bibliotheek heeft wethouder Peter Bekker de tentoonstelling over ons tienjarig bestaan geopend. Een prachtig overzicht op twee verdiepingen over de ontwikkeling van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst van 2009 tot nu. Samengesteld door Cathelijne Visser, Catja Kuijer en Jan Willem Zuidhoek.
De tentoonstelling is nog twee maanden te zien. Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7.
14 november Zenderstreeknieuws
Stacks Image 21
31 oktober Zenderstreeknieuws
Stacks Image 17
Stemmers: bedankt!
Net na de zomer was de Sprokkelroute weer een van de deelnemers aan de Rabobank Clubkascampagne.
Leden van de Rabobank Utrechtse Waarden e.o. konden een of twee stemmen uitbrengen op enkele lokale projecten van stichtingen en verenigingen. We zijn trots: met 455 stemmen bleek onze Kerstavond in de deelnemers-top-4 te staan van de hele regio en zelfs in de top-3 van IJsselstein!
Het leverde een cheque op van maar liefst 2216,27 euro!! Alle stemmers: enorm bedankt!!
Met dit bedrag kunnen we - onder meer - de kosten financieren voor de metershoge, magische Sprookjeslantaarns die speciaal voor ons gemaakt worden voor de Grande Parade, door IJsselsteinse beeldend kunstenaars en 25 leerlingen van de Agnesschool.
Stacks Image 11
3 oktober 2018
Stacks Image 3
TOP