Vindt u het ook zo'n leuke avond, steun ons en word Vriend!


December 2016
De sfeerimpressies van vorig jaar nogmaals! Kijk ook op de artiestenpagina!

Impressie Sprokkelhorst 2015


Filmbeelden Opening


Fotoslideshow 2015Nieuw! Download gratis onze ‘Sprokkel-app’ op je eigen smartphone!
Hiermee kun je tijdens de Sprokkelroute handig en snel alle activiteiten online vinden over de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst - 2016. Volg nu de download-instructie

download the sprokkelapp

Augustus 2016

Mevrouw Klein Sprokkelhorst zoekt locaties

Word dit jaar gastheer of gastvrouw van de Sprokkelroute. Zet de deuren naar je huiskamer, zolder, souterrain, tuinhuis of bedrijfspand in de binnenstad open voor toegewijde performers en bezoekers en je vertrouwde omgeving wordt in no time een klein sfeervol Sprokkeltheater!
Je houdt zelf altijd de regie in handen over het soort optreden in huis, het gebruik van de ruimte en het aantal bezoekers dat je per voorstelling wilt toelaten (met een minimum van tien tot twaalf bezoekers). Vele enthousiaste bewoners gingen je de afgelopen jaren al voor!
Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar info@sprokkelroute.nl.
Graag uiterlijk half september, want op 1 oktober moet het volledige Sprokkelprogramma al rond zijn! Na je mail nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 december, van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Mevrouw Klein Sprokkelhorst zoekt vertellers
Heb je als verteller altijd al een keer willen meedoen met de Sprokkelroute, maar heb je behoefte aan (extra) ondersteuning? Dat komt mooi uit, want dit jaar organiseren we in samenwerking met Bibliotheek IJsselstein voor het eerst een korte cursus ‘Vertellen’. In de eerste drie bijeenkomsten maak je jezelf de fijne kneepjes van het vak (nog meer) eigen. Je werkt onder meer aan je houding, stemgebruik, rolwisseling, gebruik van emotie, zintuigen en ruimte. In de laatste drie bijeenkomsten ga je aan de slag met een verhaal als voorbereiding op de Sprokkelroute. Zodat je tijdens de Kerstavond het publiek kunt verrassen met je spannende, grappige of ontroerende sprookje, levensverhaal of historische vertelling. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Tijdens de generale repetitie op vrijdagavond 2 december kun je je verhaal op locatie uitproberen voor publiek. Een erg leuke avond, omdat je dan ook veel andere Sprokkelacts hoort en ziet.
Wil je niet meedoen met de cursus, maar wel als performer aan de Sprokkelroute, dan horen we natuurlijk ook graag van je.

Cursus
wanneer: maandagen in 2016: 26 september, 3 oktober, 10 oktober, 31 oktober, 7 november en 14 november
tijden: 19.30 uur tot 21.30 uur
waar: Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7
door wie: professioneel Verteldocent Iris de Ruiter; www.roderuiter.nl
kosten: 60 euro
aanmelden en aanvullende vragen: info@sprokkelroute.nl

De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 december, van 19.30 uur tot 22.30 uur.December 2015

Impressie Sprokkelhorst 2015


Filmbeelden Opening


Fotoslideshow 2015Unieke Kerststal te koop!
Kaart2
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


Deze pieten komen ons bekend voor...
checken al even onze locatie Isselwaede. Is zuster Clivia al daar?
onbekend


Ook deze mannen zijn door de pieten beloond voor hun vriendschap voor mevrouwKlein Sprokkelhorst.
onbekendRepetitie voor het openingsconcert
ZN-151202 - Sprokkelroute - Opening

ZN-151202 - Sprokkelroute - organisatie

ZN-151202 - Advertentie Horeca

November 2015
foto's van het Winter wonderland bij intratuin
3 nov 15 (8)
3 nov 15 (12)
3 nov 15 (16)
3 nov 15 (17) - kopie
3 nov 15 (20) - kopie
3 nov 15 (23)
3 nov 15 (27)
3 nov 15 (33)

Oktober 2015
onbekend
Juni 2015

Mooi moment!
Met trots heeft de stichting De Kerstavond van Mevrouw Klein Sprokkelhorst het mooie bedrag van €1197,60 van de Rabobank Clubkascampagne ontvangen.
Een eerste start om ons evenement in 2015 mogelijk te maken. Onze hartelijke dank aan alle stemmers op de Kerstavond! top!
onbekend

Juli 2015pasted-graphic


December 2014
Sprokkelhorst 2014 - Dankadvertentie


onbekend

onbekend

onbekend

November 2014
Elke week in de Zenderstreek: Meer informatie over de locaties, onze talenten en de openingsvoorstelingen van De kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst

De programmafolders kunt u vinden op de balies van de bibliotheek, Fulcotheater, Museum IJsselstein en horeca gelegenheden
Sprokkelhorst_2014_kaart1


Artikel in Zenderstreeknieuws

TOP