Openingsvoorstelling

De grote openingsvoorstelling van de tiende Sprokkelroute wordt net als andere jaren weer imposant. De uitvoering is deze keer buiten, in het Kasteelpark. U bent getuige van een feeëriek multimediaal spektakel over de ontstaansgeschiedenis van IJsselstein en tien jaar Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Door IJsselsteinse musici van hoog (inter)nationaal niveau, een verteller, beeldend kunstenaars en moderne dans. En dat alles tussen metershoge magische Sprookjeslantaarns in het thema van de avond: Laterna Magica. De kasteeltoren en contourmuren van het oude kasteel gaan schitteren! Half november vertellen we hier meer over de jubileumsopening.

Deze half uur durende voorstelling wordt slechts eenmaal uitgevoerd, om 19.00 uur. Haal dus op tijd uw toegangskaarten, want het aantal plaatsen is beperkt!

Toegangskaarten

Stacks Image 49
De toegangskaarten voor deze jubileumeditie zijn gratis verkrijgbaar. Vanaf 22 november kunt u ze ophalen aan de kassa van het Fulcotheater. Kom op tijd, want op = op! Voor openingstijden van de kassa, kijk op de site van het Fulcotheater

Tip!

Tip: Vrienden van de Sprokkelroute hebben voorrang bij de kaartuitgifte. Ook krijgen zij een extra mooie plaats toegewezen. Wilt u meeliften op dit voordeel? Dat kan: meld u zich dan uiterlijk 19 november middels het machtigingsformulier aan als Vriend. Vervolgens kunt u de procedure volgen van Vriendenvoordeel.
Let op, ook de aanvraag van Vrienden-voordeelkaarten moet uiterlijk op 19 november binnen zijn.
TOP