Twee vioolsonates gespeeelt door Pieternel Tils.

Pieternel Tils (1999) begon met vioolspelen toen ze vijf jaar oud was. Op haar elfde werd ze toegelaten tot de Academie Muzikaal Talent

In 2016 won Pieternel de eerste prijs bij het Nederlandse Vioolconcours, categorie Davina van Wely (14-17 jaar). Ze kreeg in datzelfde jaar een beurs van de Van den Ende Foundation . Pieternel won verschillende prijzen bij het Prinses Christina Concours en het Britten viool concours. In de zomer van 2016 werd haar de Labberté Hoedemaker prijs toegekend, voor het meest onderscheidende spel tijdens het Peter de Grote Festival. In november 2016 maakte ze haar debuut bij het Radio Filharmonisch Orkest.


Pieternel gaf concerten tijdens het Grachtenfestival, Emmy Verhey Festival, Delft Chamber Music Festival en soleerde met Combattimento. Ze heeft een passie voor kamermuziek. Ze speelde drie jaar in het Gióvani kwartet. Dit kwartet werd gecoacht door Alexander Pavlovsky, de primarius van het Jerusalem kwartet. Het Gióvani kwartet kreeg masterclasses van leden van het Borodin Quartet, Jerusalem Quartet, Emerson Quartet and Szymanowsky Quartet. Het Gióvani kwartet won verschillende prijzen en speelde in Tivoli Vredenburg als voorprogramma voor het Jerusalem Kwartet.


Natasja Douma kreeg haar eerste pianolessen van haar grootmoeder, de concertpianiste Roeli Schijf-Verhoog. Nadien studeerde zij aan het conservatorium in Den Haag bij Jan Boumans en Marcel Baudet en vanaf 1989 bij Jan Wijn aan het conservatorium in Amsterdam. Deze studie sloot zij af met het behalen van de diploma’s Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus.


Pianiste Natasja Douma won twee keer het SJMN-concours.
Ook won zij de tweede prijs tijdens het Concours voor de Europese Muziekprijs in Antwerpen.

 In 2013 won zij samen met Isobel Warmelink de NTR-prijs voor de beste uitvoering van het verplichte werk (Music minus one or two, Guus Janssen) tijdens het Davina van Wely vioolconcours

Zij studeerde liedbegeleiding bij Rudolf Jansen en haalde in september 2000 met onderscheiding haar diploma.

Gedurende haar studie nam zij deel aan diverse masterclasses. Inmiddels trad zij met succes als solopianiste, als begeleidster en in kamermuziekverband op in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Luxemburg.

Natasja is sinds 1998 als coach pianist verbonden aan het conservatorium in Den Haag.