Spektaculair totaaltheater Openingsvoorstelling

Het Circus Jeroen Bosch: De tijd der lusten


De grote openingsvoorstelling van de achtste Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst vindt dit jaar plaats in het Fulcotheater. Op 16 december zult u dit Paleis van de Muzen beleven zoals het nog nooit heeft beleefd! U wordt getrakteerd op een prachtig staaltje multimediaal totaaltheater waarin zang, dans, beeldende kunst, vertelkunst, muziek, literatuur én akrobatiek op onverwachte wijze met elkaar zijn verweven. Werken van onder meer Piazzolla, Nino Rota, Dante Alighieri en Boudewijn de Groot worden uitgevoerd door een sterke combinatie van professials en amateurs: drie professionele musici - Lineke Lever (piano), Susanna Edixhoven (fluit), Oihana Aristizábal Puga (cello), zes acteurs van Theaterstichting Kwibus, acrobate Carmen Venema van Circus Diedom, verteller Joris Moes van Kwibus, twaalf jonge dansers van de Dansacademie ROC Midden Nederland en het twintigkoppige kamerkoor Lamusa. De regie is in handen van Ellen Löwik, de choreografie van Leah Jacob.

”Zo’n kleurrijke mix van theaterdisciplines hebben we nog nooit gehad tijdens de Sprokkelopening.” – choreograaf Leah Jacob

Deze veertig minuten durende voorstelling wordt drie keer gespeeld: om 19.00u, om 20.00u en om 21.00u. Tijdens de eerste uitvoering wordt de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst officieel geopend door burgemeester Patrick van Domburg.

“Een verhaal over een beetje geluk en plezier in het leven, dat niet altijd vanzelf komt.” – regisseur Ellen Löwik

Toegangskaarten

Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf 15 november 2016 voor 5 euro verkrijgbaar bij de kassa van het Fulcotheater. Voor dit bedrag krijgt u niet alleen een eenmalig hoogstandje te zien, u steunt ook het voortbestaan van de Sprokkelroute, want de opbrengst komt volledig ten goede aan de organisatie van het gehele evenement. Let op, voor Vrienden van de Sprokkelroute geldt een speciale aanbieding voor de kaartuitgifte.

Voorrang voor Vrienden

Bent u Vriend van de Sprokkelroute? Dan kunt u dit jaar een gratis Vriendenkaartje reserveren én met voorrang kaarten bestellen voor uw eigen vrienden, zodat u zeker weet dat u bij elkaar zit. Let op! Wees er op tijd bij, want deze aanbieding is tijdelijk: op zondag 13 november moet uw bestelling afgerond zijn. Lees er alles over onder Vrienden.

Vriend worden

Nog geen Vriend, maar wilt u in 2017 ook voorrang bij de openingsvoorstelling van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst? Word dan nu Vriend van de Sprokkelroute. Het kan al vanaf 5 euro per jaar.

TOP